Ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring in oppervlaktebehandeling en als 100% dochterorganisatie van de Reynaers Group hebben we internationaal erkenning opgebouwd. De dagelijkse inspanning van onze 350 medewerkers, gecombineerd met het permanent investeren in nieuwe technologieën, zowel in duurzaamheid als in capaciteit hebben ons toonaangevend gemaakt binnen de Europese markt.

Vanuit onze twee sites bieden we verschillende voorbehandelingen en afwerkingen aan voor aluminium. Met een capaciteit van 9.250.000m² aan coating en 660.000m² aan anodisatie per jaar horen we bovendien wereldwijd tot de grootste spelers.

Met onze eigen HighBay magazijnen organiseren we stockbeheer voor onze klanten. Wij ontzorgen niet alleen in coating en voorbehandeling, maar nemen ook de logistieke uitdagingen voor onze rekening.

Kwaliteit

Alural stond mee aan de basis van verschillende Europese beroepsverenigingen zoals het Europese kwaliteitslabel Qualicoat voor gelakt aluminium en Qualanod voor geanodiseerd aluminium. Dit is niet onlogisch. Omwille van onze capaciteit en ver doorgedreven automatisatie staan we voor kwaliteit en willen we die ook mee verdedigen in de markt.

  • Lid van ESTAL
  • Lid van Qualubel
  • Lid van Qualanod
  • Lid van Qualicoat
  • Verzekerde garantie op alle behandelde materialen.
  • ...

Innovatie

Niet enkel onophoudelijk investeren in nieuwe technieken maar ook zelf ontwikkelen van nieuwe processen en installaties hebben ons een unieke kennis gebracht. Kennis die we ook aanwenden om ecologisch en sustainable te groeien. Electrificatie van de lijnen, zonnepanelen, zero afvalwaterlozing zijn enkele van onze nieuwste projecten.Specialisatie

Onze focus blijft om op een verantwoorde manier de beste kwaliteit van oppervlaktebehandeling aan te bieden. Blijven groeien en leren zijn absoluut noodzakelijk. We staan vanuit Alural mee aan het roer van alle belangrijke kwaliteitsorganisaties. Nieuwe technieken en processen moeten ingang vinden én de kwaliteit steeds verhogen. We werken vandaag mee aan de toekomst van aluminium schrijnwerk.

Benieuwd welke oplossing wij voor u kunnen bieden?

Bent u op zoek naar specifieke oppervlaktebehandelingen voor uw project. Wenst u meer info naar mogelijke systemen in voorbehandelen, coaten of anodiseren van aluminium, wij staan graag voor u klaar.

Vraag naar info